Domingo, 22/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Çelësat e së keqes janë

Çelësat e së keqes janë

Çelësat e së keqes janë:
– çelësi i çdo mëkati: alkooli, që është nëna e të këqijave.
– çelësi i amoralitetit: muzika dhe dëgjimi i saj.
– çelësi i privimit: përtacia.
– çelësi i hipokrizisë: gënjeshtra.
– çelësi i koprracisë: lakmia.
– çelësi i çdo bidati dhe humbjeje: refuzimi i Sunetit.
– çelësi i çdo të keqeje: miqësia e tepruar me dynjanë.
– çelësi i kufrit (mosbesimit): të gjitha llojet e gjynaheve.

(Visited 91 times, 1 visits today)