Terça-feira, 26/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Çdokujt që ndërpret marrëdhëniet seksuale për një kohë të gjatë, kanë për t‟iu dobësuar nervat

Çdokujt që ndërpret marrëdhëniet seksuale për një kohë të gjatë, kanë për t‟iu dobësuar nervat

Disa nga tanët kanë thënë: “Njeriu duhet të ketë kujdes në tri gjëra: ai nuk duhet ta shmangë ecjen në këmbë, pasi në të kundërt, kur ta ketë të nevojshme, nuk do të jetë i aftë ta bëjë; ai nuk duhet t‟i largohet të ngrënit, se pastaj do t‟i tkurren të brendshmet (rropullitë); dhe ai nuk duhet t‟u largohet marrëdhënieve seksuale, pasi po nuk e nxore ujin e pusit, ai ka për t‟u shteruar.”

Ndërsa Muhamed ibn Zekerija ka thënë: “Çdokujt që ndërpret marrëdhëniet seksuale për një kohë të gjatë, kanë për t‟iu dobësuar nervat, do t‟i bllokohen qarkullimet (e lëndëve në trup) dhe do t‟i zvogëlohet penisi. Unë kam parë disa njerëz që nuk kryenin marrëdhënie, me pretendimin se kështu tregonin vetëpërmbajtje, trupat e të cilëve ishin bërë më të ftohtë, lëvizjet më të ngathëta dhe shpesh i kapte një depresion i pashpjegueshëm. Atyre u kishte rënë, gjithashtu, oreksi dhe aftësia tretëse

(Visited 170 times, 1 visits today)
Top