Quarta-feira’, 6/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

ÇDO SËMUNDJE E KA EDHE ILAÇIN E VET

ÇDO SËMUNDJE E KA EDHE ILAÇIN E VET

barna

 

Më pyetën për ilaçin e dhembjes, ju përgjigja durimi.

 

Më pyetën për ilaçin e dështimit, ju përgjigja vazhdimësia.

 

Më pyetën për ilaçin e zilisë, ju përgjigja injorimi.

 

Më pyetën për ilaçin e urrejtjes, ju përgjigja dashuria.

 

Më pyetën për ilaçin e armiqësisë, ju përgjigja bamirësia.

 

Më pyetën për ilaçin e shpifjes dhe përgojimit, ju përgjigja heshtja.

 

Më pyetën për ilaçin e paditurisë, ju përgjigja dituria.

 

Më pyetën për ilaçin e së keqes, ju përgjigja morali.

 

Më pyetën për ilaçin e belave, ju përgjigja falënderimi i Allahut.

 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 88 times, 1 visits today)