Quarta-feira’, 29/3/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

ÇDO PERSON NË BRENDËSI KA TREGIMIN E VET TË PIKËLLIMIT

ÇDO PERSON NË BRENDËSI KA TREGIMIN E VET TË PIKËLLIMIT

cdo person
Çdo person, thellë në brendësi, e ka tregimin e vet të pikëllimit!
Person; në brendësi ka gjynah që nga ai do të pendohet.
Person; ndërgjegjja e tij ndjen dhembje nga gjynahu i bërë.
Person; në brendësinë e tij ka frikë nga vetmia dhe nga e panjohura.
Person; që ka vuajtur nga ata që i ka dashuruar apo vuan për ata që i do.
Person; që nuk mundet ta paraqet njerëzimin e tij të vërtetë.
Person; që është lodhur nga sakrifica.
Person; që i frikohet dashurisë.
Person; që do kthim.
Person; që i frikohet ndarjes.
Person; që për çdo ditë qan për ata që u larguan nga dynjaja.
Person; që ngritët natën dhe qan për Allahun dhe i ankohet për brengat e tij.
Persona; të cilët i lexojnë këto fjalë që ta gjejnë veten në disa nga këto rreshta të lartpërmendura.
Dhe persona; nuk e gjejnë veten në asnjë vend!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU