Quarta-feira’, 12/8/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Çdo natë shpirti ynë del nga trupi

Çdo natë shpirti ynë del nga trupi

“Çdo natë shpirti ynë del nga trupi, dhe çdo natë Engjëlli i vdekjes pyet Allahun: “O Allah çka të bëjë me këtë (shpirtin e njeriut)?”

A dëshiron që të ia kthej atij përsëri? Apo ta mbajmë Ruh­in (shpirtin e tij)? Dhe çdo natë Allahu i jep leje Engjëllit të vdekjes që të na lejojë të jetojmë edhe një ditë tjetër.” Ndërsa ka prej atyre që nuk i lejohet t’i kthehet shpirti!

Dhe çdo natë Allahu i jep leje Engjëllit të vdekjes që të na lejojë të jetojmë edhe një ditë tjetër.” Ndërsa ka prej atyre që nuk i lejohet t’i kthehet shpirti! “Allahu ua merr shpirtrat atyre që u ka ardhur çasti i vdekjes dhe atyre që nuk kanë vdekur, por që janë në gjumë. Pastaj Ai ndal shpirtin e atij që i është caktuar vdekja, ndërsa të tjerëve ua lë deri në një kohë të caktuar. Me të vërtetë, këto janë shenja për njerëzit që mendojnë.”

(Visited 638 times, 1 visits today)
Top