Terça-feira, 20/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Cdo kush qe ka qene tek Burdushi duhet te i bej 2 ceshtje me emrin e Allahut per te pasur jeten me te rehatshme ne dynja dhe ahiret.

Cdo kush qe ka qene tek Burdushi duhet te i bej 2 ceshtje me emrin e Allahut per te pasur jeten me te rehatshme ne dynja dhe ahiret.

Cdo kush qe ka qene tek Burdushi duhet te i bej 2 ceshtje me emrin e Allahut per te pasur jeten me te rehatshme ne dynja dhe ahiret.

  1. Te pendohuni tek Allahu, dijeni se Allahu eshte Fales i Madh, Lutjepranues.
  2. Te kerkoj nga hoxhallaret keshille per rukje per te larguar te keqen prej turpi, shpirti apo psikqikes.

Per me teper ju keshillojme ne komente .

Shperndaje !

(Visited 837 times, 1 visits today)
Top