Quarta-feira’, 27/1/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Cdo gje varet nga sinqeriteti

Cdo gje varet nga sinqeriteti

Prej fjaleve te fundit qe jane degjuar nga Shejh Albani (Allahu e meshirofte) te cilat i percjell shejh Ebul Jusri Allahu e ruajte:
“Nuk eshte ceshtja te dish dhe te punosh shume, perkundrazi,cdo gje varet nga sinqeriteti dhe devotshmeria ndaj Allahut. Dikush mendon se ka mesuar nje apo dy ajete, nje hadith apo dy hadithe se eshte bere dikushi, por jo ceshjta nuk eshte e tille. Ajo qe kerkohet eshte sinqeriteti dhe devotshmeria.”

(Visited 69 times, 1 visits today)
Top