Segunda-feira, 2/8/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Çdo ditë me ty, një ndjenjë e re!

Çdo ditë me ty, një ndjenjë e re!

Çdo ditë me ty, një ndjenjë e re!

Mendimi i mirë për njerëzit të bën të jesh më afër Mëshirës së të Madhit Zot.
Thotë Allahu i Lartësuar në Kuranin e Tij Fisnik:
“O ju që keni besuar! Mënjanoni shumë prej dyshimeve, se, vërtetë disa dyshime janë mëkat (gjynah)! ….Me të vërtetë, Allahu është Pranues i pendimit dhe Mëshirëplotë!” (El-Huxhurat, 12
Prandaj, mendoni mirë për të gjithë, sepse i pari që dëmtohet është ai që lodhet duke rendur pas të fshehtave të njerëzve.
Ji pozitiv, çliro pozitivitet, jeto i qetë përjetësisht!
(Amina Sherif Ndreu)

(Visited 123 times, 1 visits today)
Top