Quarta-feira’, 17/7/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Cdo dite lexoj vetes suren el Fatiha me nijet sherimi dhe dobia do jete jashtzakonisht e madheCdo dite lexoj vetes suren el Fatiha me nijet sherimi dhe dobia do jete jashtzakonisht e madhe

Provo cdo dite duke i recituar vetes suren el Fatiha me nijet sherimi te semundjeve trupore,psikologjike apo shpirterore.

Provo afer 1 ore me shume ose me pak.

Rezultati do jete mahnites me lejen e Zotit.

Gjithcka qe duhet eshte qe te besh me nijet sherimi asgje me teper dhe mos u ndal deri ne sherim te plote.

Bismilahi rrahmani er-rahimi (el-fatiheh: 1).
El-hamdu lillahi rabbil-’alemine (el-fatiheh: 2).
Er-rahmani er-rahimi (el-fatiheh: 3).
Maliki jewmi ed-dini (el-fatiheh: 4).
ijake na’budu we ‘ijake nesta’inu (el-fatiheh: 5).
Ehdina es-siratel-mustekime (el-fatiheh: 6).
Siratel-ledhine ‘en’amte ‘alejhim gajril-megdubi ‘alejhim we la ed-dalline (el-fatiheh: 7)

Suretu El Fatiha
1. Me emrin e Allahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!
2. Falënderimi i takon vetëm Allahut, Zotit të botërave.
3. Bamirësit të përgjithshëm, Mëshirëbërësit.
4. Sunduesit në ditën e Gjykimit !
5. Vetëm Ty të adhurojmë dhe vetëm te Ti ndihmë kërkojmë .
6. Udhëzona (përforcona) në rrugën e drejtë.
7. Në rrugën e atyre, të cilët i begatove me të mira,e jo në të atyre që je i hidhëruar dhe që kanë humbur.

(Visited 354 times, 1 visits today)
Top