Sábado, 1/10/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Çdo 25 mlnuta në Amerikë ndodhë një krim i rëndë

Çdo 25 mlnuta në Amerikë ndodhë një krim i rëndë

Në “The Spirti of Man” (f. 32) lexojmë:
“Çdo 25 mlnuta në Amerikë ndodhë një krim i rëndë, ndërsa çdo 24 minuta ndodhë një vrasje me paramendim, 5 sulme të renda ndaj pasurisë, 30 vjedhje të mëdha dhe 3 mijë të vogla. Katër miliardë dollarë shpenzohen për luftë kundër krimit dhe vendosjes së rendit, ndërsa prej kësa) njëqind milion dollarë shpensrahen vetëm në Nju Jork.”
Ja, për një jetë të tillë ftojnë njerëzit, të cilët vetë janë zhytur në të. Ata lavdërohen me mendjen dhe kulturën e tyre, madje krenohen që ftojnë për këtë.

(Visited 56 times, 1 visits today)