Friday, 21/9/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Mjeksia Islame

Mburoja e muslimanit

 • Lutjet kryesore për identifikimin dhe shkatërrimin e sihrit
  Lutjet kryesore për identifikimin dhe shkatërrimin e sihrit

    Falënderimi i qoftë Allahut, Zotit të botëve. O Zot, Ty të përket i gjithë falënderimi, i hapur dhe i fshehtë. O Zot, Ty të përket i gjithë falënderimi, o Ti që je Një i Vetëm në pushtetin dhe sundimin tënd dhe je veçuar me madhështi dhe fuqi absolute. Krijove e urdhërove, Ti nuk zhdukesh…

 • Mësyshi mund të ndikojë në çdo aspekt të jetës
  Mësyshi mund të ndikojë në çdo aspekt të jetës

  Forca e mësyshit dhe hasedit: Mësyshi dhe hasedi kanë një forcë të jashtëzakonshme të cilën nuk arrijnë ta parafytyrojnë dot shumë prej njerëzve, ajo mund të arrijë derisa të thërmojë dhe malet. Muhamedi, sal-lAllahu alejhi ue sel-lem ka thënë: “Mësyshi është i vërtetë, rrëzon dhe malin e lartë.” (Sahihul Xhami’ë: 4146) Mësyshi mund të godasë…

 • A i ke keto simptoma ? Dije se je i goditur nga syri i keq dhe hasedi (mesysi dhe energjia negative gjuhe te popullit)
  A i ke keto simptoma ? Dije se je i goditur nga syri i keq dhe hasedi (mesysi dhe energjia negative gjuhe te popullit)

  Simptomat të prekjes të mësyshit dhe hasedit Shejhu i madh i rukjes, Halid el-Hibshi, thekson se: Fryerja e barkut pa asnjë shkak medicinal, rënia e vazhdueshme e flokëve tek gratë, shikimi në ëndërr se ndokush gruan shtatzane e godet në barkë me shqelm dhe gjatë natës ajo aborton, këputja e madhe e trupit, shpatullave dhe…

Rukje

Shendeti

Ja çfarë thotë shkenca për njerëzit që vonohen
Ja çfarë thotë shkenca për njerëzit që vonohen

Shkenca u del në mbrojtje personave që vonohen duke argumentuar se ata kanë më shumë gjëra në mendje, janë më kreativë dhe të suksesshëm dhe se e shohin botën ndryshe. Ne të gjithë kemi një mik apo koleg i cili nuk vjen kurrë në orar. Ata nuk e bëjnë këtë për të na zemëruar neve…

Me Shume

Sëmundjet

 • Barkëqitja
  Barkëqitja

  Një hadith i Pejgamberit të Allahut, salAllahu alejhi ve sel-lem, gjithnjë ma kujton vlerën dhe dobinë e madhe të mjaltës. Një njeri kishte ardhur te Pejgamberi i Allahut, salAllahu alejhi ve sel-lem., dhe i thotë: “Vellai im ka barkëqitje!” Pejgamberi i Allahut, salAllahu alejhi ve sel-lem. i tha që villain ta ushqente me mjaltë. Mirëpo…

 • Trajtimi natyral për ndërprerjen e rënies së flokëve
  Trajtimi natyral për ndërprerjen e rënies së flokëve

  Për ndërprerjen e rënies së flokëve: Mungesa e selenit shkakton rënien e flokëve (alopeci),miopati dhe atitris. Shkencëtarët kanë zbuluat se kokërra e zezë është shumë e pasur me selen. Mënyra e të ushqyerit tonë dhe evropian është shumë e varfër me selen,kurse mungesa e tij shkakton shumë probleme shëndetësore. ”Përdorëni rregullisht këtë farë të zezë,sepse…

 • Si te sherosh semundjet e zemres?
  Si te sherosh semundjet e zemres?

  Ai është shërues i sëmundjeve të zemrës dhe të trupit për atë që beson në të dhe vepron sipas dispozitave të tij. Allahu (xh.sh.) thotë: “O ju njerëz! Juve ju erdhi nga Zoti juaj këshilla (Kurani) dhe shërimi i asaj që gjendet në krahrorët tuaj (në zemra), edhe udhëzim e mëshirë për besimtarët” Junus; 57; “Sikur Ne…