Tuesday, 22/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mjeksia Islame

Mburoja e muslimanit

 • Shpejtesia e mesyshit eshte me e madhe se sa shpejtesia e xhineve
  Shpejtesia e mesyshit eshte me e madhe se sa shpejtesia e xhineve

  MARRJA MESYSH Tema : Syri i keq (nga hasedi / zilija) Syri ben deme shume te medha, Profeti Muhamed sel All-llahu alejhi we selam ka thene: Me shume qe vdesin njerezit ne umetin tim eshte per shkak te syrit. Eshte fuqia me e madhe ne toke per te prishur e shkaterruar. MEsyi ndodh edhe ne sende. Profeti…

 • Duaja me rastin e frikës në gjumë
  Duaja me rastin e frikës në gjumë

  Duaja me rastin e frikës në gjumë Eudhu bi kelimetil lahit tammati, min gadabihi ve ikabihi ve sherri ibadihi ve min hemezatish shejtanin ve en jahdurun. Këkoj mbrojtje me fjalët e përsosura të Allahut nga zemërimi dhe nga mashtrimet e shejtanve dhe nga prania e tyre (shejtanve).

Rukje

Shendeti

Aroma e barit te prere, e mire per kujtesen!
Aroma e barit te prere, e mire per kujtesen!

Aroma e barit te prere, e mire per kujtesen! Shkencëtarët e kanë zbuluar se aroma kimike që e liron livadhi i kositur, është ‘fajtor’ që njerëzit ndihen më të lumtur dhe më të relaksuar, dhe mund të parandalojë humbjen e kujtesës në moshën më të shtyrë. Pas shtatë vitesh të studimeve, shkencëtarët australian e kanë…

Me Shume

Sëmundjet

 • Ilac për shërimin e hemoroideve
  Ilac për shërimin e hemoroideve

  HEMOROIDE:  Përzihet vaji i farës së zezë me vaj ulliri në të njëjtën masë dhe çdo ditë, pihen nga tre lugë të mëdha {në mëngjes, drekë dhe darkë} përgjatë një periudhë 10 ditore. Me këtë përzierje shpërlahet fyti para gjumit një hërë në tre ditë radhasi, dhe konsumohet për çdo ditë 3 kokrra fiq për…

 • Spondiliatroza, dhe kurat për shërimin e saj
  Spondiliatroza, dhe kurat për shërimin e saj

  Spondiliatroza është një sëmundje e shpeshtë. Pjesa që preket më shumë është ajo e shtyllës kurrizore. I sëmuri ndien dhimbje në bel dhe nuk mund të përkulet dot. Dhimbja përhapet nga fundi i belit deri në afërsi të bishtit të vertebrës së fundit. Dhimbja shkon deri në zverk. Dhimbjet e shkaktuara shpeshherë bllokojnë edhe frymëmarrjen.…

 • Kanceri i mushkërive (kanceri pulmonar)
  Kanceri i mushkërive (kanceri pulmonar)

  Kanceri i mushkërive (kanceri pulmonar) Karcinoma bronkiale ***Mushkëria Gjatë frymëmarrjes, fryma përshkon një rrugë të gjatë. Fillimisht ajo rrymon nga hapësira e hundës, gojës dhe fytit në skërfyell (laring) dhe më pas në bronket (rrugët e frymëmarrjes në mushkëri).Dy bronket kryesore të çojnë drejt dy krahëve të mushkërive, të cilët gjenden në anën e djathtë…