Tuesday, 22/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mjeksia Islame

Mburoja e muslimanit

 • Disa raste te mesyshit dhe sihrit
  Disa raste te mesyshit dhe sihrit

    Pyetje-Pergjigje - femije qe ka patur problem, dhe ka filluar te ece 7 vjec: lexim Kurani. Kurani eshte sherim per semundjet shpirterore dhe fizike. Duhet durim. Njerezit bejne durim me ilacet e mjekut, per vite me rradhe, e nuk bejne durim me leximin e Kuranit. Lyerje me vaj ulliri te kenduar dhe pirje e…

 • 7 forma se si të ruhesh nga e keqa dhe shejtani
  7 forma se si të ruhesh nga e keqa dhe shejtani

  1. Leximi i ajetit kursij kur shkon për të fjetur. Allahu të mbron ty dhe nuk të afrohet shejtani derisa të zgjohesh dhe siç është transmetuar se ajeti kursij është mirë të thuhet pas çdo namazi farz. 2. Leximi i sures El-Bekare. Në të vertetë shejtanët largohen në atë shtëpi në të cilën lexohet surja…

 • Kurani dhe shërimi
  Kurani dhe shërimi

  Kur’ani është shërim dhe mëshirë për të gjithë ata qe zemrat e tyre i kanë të përziera me ëmbëlsirën e imanit, zemra të cilat linden për të pranuar në to qetësinë dhe sigurinë e plotë. Kur’ani është shërim nga vesveset, shqetësimet dhe hutimet e ndryshme. Është libër i cili i lidhë zemrat e besimtarëve me…

Rukje

Shendeti

Ilaç natyral për largimin e cisteve nga vezorët
Ilaç natyral për largimin e cisteve nga vezorët

Një përqindje e madhe e femrave kanë probleme me paraqitjen e cistave në njërin ose të dy vezoret. Këto cista është e vështirë që të shërohen, por nuk është e pamundur. Në shërimin e tyre mund të ju ndihmojnë edhe disa ilaçe popullore. Ju paraqesim ilaç popullor nga aloe vera dhe mjalta, të cilin duhet…

Me Shume

Sëmundjet

 • Kanceri i mushkërive (kanceri pulmonar)
  Kanceri i mushkërive (kanceri pulmonar)

  Kanceri i mushkërive (kanceri pulmonar) Karcinoma bronkiale ***Mushkëria Gjatë frymëmarrjes, fryma përshkon një rrugë të gjatë. Fillimisht ajo rrymon nga hapësira e hundës, gojës dhe fytit në skërfyell (laring) dhe më pas në bronket (rrugët e frymëmarrjes në mushkëri).Dy bronket kryesore të çojnë drejt dy krahëve të mushkërive, të cilët gjenden në anën e djathtë…

 • Kura që rekomandohet me gjethe ulliri
  Kura që rekomandohet me gjethe ulliri

  Kura që rekomandohet Në rastet e sëmundjeve me temperaturë të lartë, gjethet dhe lëkura e ullirit kanë veti diuretike si dhe pakësojnë sheqerin në gjak. Për këto raste u rekomandohet të gjithë të prekurve nga temperatura e lartë qe të përdorin këtë kurë. Merren 40-50 gjethe ulliri dhe zihen në gjysmë litër ujë derisa të…