Friday, 18/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mjeksia Islame

Mburoja e muslimanit

 • Sherim me Kuran ! (Rukje) me shkronja Arabe
  Sherim me Kuran ! (Rukje) me shkronja Arabe

  • ??????? ???????? ???? ??????????? ???????????, ?????? ??????? ???????????? ??????????? (1) ????????? ??????? ????? ?????????????? (2) ??????????? ??????????? (3) ???????? ?????? ????????? (4) ???????? ???????? ?????????? ???????????? (5) ???????? ?????????? ??????????????? (6) ??????? ????????? ?????????? ?????????? ?????? ???????????? ?????????? ???? ?????????????? (7) ???????. • ?????? ??????? ???????????? ???????????, ??? (1) ?????? ?????????? ?? ?????? ??????,…

 • Magjia mund të kurohet me Kuran dhe lutje profetike
  Magjia mund të kurohet me Kuran dhe lutje profetike

  Magjia mund të kurohet me Librin e Allahut (Kuranin), me Traditën Profetike (përmendjet dhe lutjet shëruese autentike profetike) dhe po kështu me lutjet e tjera të lejuara sheriatikisht (sipas ligjit islam). Në lidhje me këtë fakt, Allahu i Madhëruar thotë në Librin e tij fisnik: “Ne shpallim nga Kurani atë që është shërim dhe mëshirë…

Rukje

Shendeti

4 shenjat që tregojnë se miqtë që keni pranë janë ziliqarë të fshehtë
4 shenjat që tregojnë se miqtë që keni pranë janë ziliqarë të fshehtë

”Ziliqarët janë të kënaqur dhe ndjehen të suksesshëm vetëm kur shohin të tjerët tek dështojnë.” Mund të mos e keni dëgjuar më parë këtë shprehje të aktorit të njohur italian Pino Caruson, por me siguri tani po mendoni për të dhe për të gjithë njerëzit që ju rrethojnë; familjarë, miq, kolegë, të njohur e të…

Me Shume

Sëmundjet

 • Sëmundjet depresive
  Sëmundjet depresive

  Para së gjithash, disa nga ju do ta shohin të habitshme por ka një numër muslimanësh të cilët nuk e kuptojnë faktin që muslimanët mund të sëmuren fizikisht nga sëmundje depresive ose të vuajnë nga probleme mendore. Pse ndodh kjo? Unë nuk e di, por kjo ka mundësi të ketë të bëjë me tabu të…

 • I thati
  I thati

  I thati Duhet marrë gjysmë gote me mjaltë dhe një gotë me qumësht të nxehtë; këto përzihen mirë, e me të, në mëngjes dhe mbrëmje, merret edhe një lugë e kores së tharë dhe të grimcuar e bananes gjatë një muaji. Pas kësaj terapie do të befasohesh me shëndetin tënd dhe zhdukjen e të thatit,…

 • Për bukurinë dhe shkëlqimin e fytyrës së femrës
  Për bukurinë dhe shkëlqimin e fytyrës së femrës

  Për bukurinë dhe shkëlqimin e fytyrës së femrës Duhet relaksuar trupin dhe fytyra të lyhet me mjaltë dhe për pesëmbëdhjetë minuta të thuhet SubhanAllah, e pastaj të lahet fytyra me ujë të vokët dhe të thahet, pas kësaj le të lyhet fytyra me vaj ulliri. Kjo përsëri gjatë një jave.