Friday, 21/9/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Mjeksia Islame

Mburoja e muslimanit

 • Kërkimi i mbrojtjes për fëmijët
  Kërkimi i mbrojtjes për fëmijët

  Kërkimi i mbrojtjes për fëmijët عن ابن عباس رضي الله عنهما قال: كان النبي صلى الله عليه وسلم يعوذ الحسن والحسين ويقول: ((إن أباكما كان يعوذ بها إسماعيل وإسحاق، أعوذ بكلمات الله التامة من كل شيطان وهامة، ومن كل عين لامة)) Transmeton Ibën Abbasi - radijAllahu anhuma – se ka thënë: Pejgamberi – sal-lAllahu alejhi…

 • Thuaje këtë lutje, kur ke probleme të pashpjegueshme
  Thuaje këtë lutje, kur ke probleme të pashpjegueshme

  Eudhu bi kelimatil-lahit-tam-mat, Eel-leti la iuxhauizuhun-ne berrun, ue la faxhir min sherri ma halaka, ue dhera‟e, ue bera‟e ue min sherri ma jenzilu mines-semai, ue min sherri ma jea‟ruxhu fiha, ue min sherri ma dhera‟e fil erdi, ue min sherri ma jehruxhu minha, ue min sherri fitenil-lejli uen-nehar ue min sherri tauarikil-lejli, il-la tarikan jetruku…

 • Magjistaret nuk korren sukses me kete grua…perse?
  Magjistaret nuk korren sukses me kete grua…perse?

  Magjistaret nuk korren sukses me kete grua...perse? Kësaj gruaje burri i saj deshi t'i bënte magji ngase ai kishte lëshuar fenë dhe nuk falte namazin. Gruaja,muslimane e devotshme,kishte shkuar tek gjykatësi dhe i kishte thënë: Burri im nuk falet,dua te ndahem prej tij!Gënjen se unë falem-ishte përgjigjur burri në foltore. Nuk e dua më atë,madje…

Rukje

Shendeti

Ushtrimet më të mira për të luftuar yndyrën e barkut!
Ushtrimet më të mira për të luftuar yndyrën e barkut!

I njohur gjithashtu si trashje e barkut, yndyra e barkut po bëhet gjithnjë e më popullore për shkak të stilit aktual të jetesës, mungesës së stërvitjes dhe konsumit të ushqimeve jo te shendetshme. Një nivel më i lartë i depozitave të tilla të yndyrës mund të shkaktojë një rritje të konsiderueshme të acidit yndyror brenda…

Me Shume

Sëmundjet

 • Trajtimi i kancerit në mjekësinë moderne dhe alternative !?
  Trajtimi i kancerit në mjekësinë moderne dhe alternative !?

  Për fat të keq, vërejmë se shumica e të sëmurëve me kancer, menjëherë sa mësojnë se janë prekur nga kanceri, pa u menduar fare drejtohen tek trajtimet që ekzistojnë sot në formën e kimioterapisë(terapi me barna), radioterapisë(terapi me rrezatim), apo operacioneve kirurgjikale, por që të gjitha këto lloj trajtimesh kanë pasoja të rrezikshme në shkatërrimin…

 • Sherimi i dhembjes se kokes
  Sherimi i dhembjes se kokes

  Sherimi i dhembjes se kokes Secili lloj i dhembjes se kokes trajtohet ne perputhje me llojin dhe shkaktarin e vet. Ndonjehere dhembja e kokes mund te trajtohet me purgativ ose duke shkaktuar vjellje, ndersa ndonjehere mund te trajtohet vetem me pushim, qetesi dhe rehati. Llojet e tjera sherohen duke lidhur shiritin rreth kokes ose duke…

 • Çaj i shijshëm që pastron enët e gjakut më mirë se ilaçet
  Çaj i shijshëm që pastron enët e gjakut më mirë se ilaçet

  Çaj i shijshëm që pastron enët e gjakut më mirë se ilaçet BIMAtë cilën deri tani nuk e keni përdorur mjaftueshëm ka veprim të shkëlqyeshëm ndaj tensionit të lartë të gjakut! Zëvendësoni ilaçet e hipertensionit me çajin freskues të cilin mund ta përdorni edhe të ngrohtë edhe të ftohur krejtësisht. ... Hulumtimi i ri ka…