Quinta-feira, 23/5/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
 • Semundja e zemres
  Semundja e zemres

      Një ditë një njeri kishte takuar dijetarin e…

 • Bukuria
  Bukuria

    Bukuria nuk është fjalë…e as formë…e as lëvizje me…

 • Furnizimi dhe vdekja
  Furnizimi dhe vdekja

  “Ai nuk shtohet e nuk pakësohet.” Furnizimi i çdo gjallese…

 • Sadakaja
  Sadakaja

  Sadaka është dhënia shtesë krahas zekatit obligativ. Ai i cili…

Top