Sexta-feira, 5/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Caji Sena, Kundër konstipacionit( kapsllekut)

Caji Sena, Kundër konstipacionit( kapsllekut)

Caji Sena, Kundër konstipacionit( kapsllekut)

Rekomandohet në trajtimin e kontipacionit (kapsllekut) duke nxitur jashteqitjen, lehtëson shërimin e hemorroideve dhe fissurave anale. Efekti i tij laksativ shfaqet pas 10 deri 12 ore.

Përdoret një gjysme luge (gjelle) me gjethe me një gote uje, zihet dhe kullohet. Ky trajtim nuk duhet vazhduar për më shumë se dy jave, dhe duhen bërë minimumi dy javë nderprerje, para se te fillohet një kure e dytë

Shkenctaret amerikan kanë bërë hulumtinin në 12 persona duke bërë analizat e fekaljeve tek ata që kanë përdorur cajin SENA dhe ata të cilët e kanë përdorur eritromicinen dhe kanë vërtetuar se fekaljet e atyre personave të cilët e kanë përdorur cajin SENA kanë pasur më pak bakterje në krahasim me ata të cilët kanë përdorur eritromicinen !

Përktheu dhe përshtati inf.Qendresa Paqarizi

(Visited 304 times, 1 visits today)
Top