Quarta-feira’, 2/12/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Çaj natyral nga Aronia

Çaj natyral nga Aronia

aronia

ÇAJ NATYRAL NGA ARONIA

Konsumimi i çajit të Aronise mundëson shfrytëzimin maksimal të përbërësve mjaft jetik që gjenden në lëkurë, nënlëkurë dhe në farat e frutave të Aronisë. Për shkak të efekteve të tij pozitive në gjendjen e përgjithshme të organizmit, çaji rekomandohet për përdorim të përditshëm në mënyrë të njejtë si për të rinjët ashtu edhe për të moshuarit.

Hulumtimet e fundit tregojnë se Aronia:
– përmirëson qarkullimin e gjakut dhe forcon zemrën
– përmirëson ndjeshëm elasticitetin e enëve të gjakut
– normalizon nivelet e presionit të gjakut
– ndikon në parandalimin e sëmundjeve kardiovaskulare
– ndihmon në parandalimin e arteriosklerozës
– liron trupin nga toksinat dhe metalet e rënda
– ka një ndikim pozitiv në proceset post-operative
– ndihmon në trajtimin e infeksioneve të traktit urinar
– ndihmon luftën kundër baktereve dhe ne ftohje
– permireson kujtesën
– ngadalëson procesin e plakjes së qelizave
– pengon formimin e yndyrërave
– përmirëson funksionin e mëlçisë

(Visited 283 times, 1 visits today)
Top