Sábado, 14/12/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Çfarë dobie ka në krijimin e tij, as i bukur as aromë të mirë

Çfarë dobie ka në krijimin e tij, as i bukur as aromë të mirë

 

Një person e shiqon një krimb dhe mendon vet me veti :
Çfarë dobie ka në krijimin e tij, as i bukur as aromë të mirë.
Allahu e sprovon me thati.
Mjeku provon ta shëron me ilaçe , por kot.
Thotë mjeku : Ma sillni krimbin.
Dhe me krimbin , erdh shërimi.

Askend nuk guxojmë të nënçmojmë nga dukja, sepse ndoshta vie dita ke nevojë për te.

(Visited 40 times, 1 visits today)
Top