Sábado, 1/10/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ca thënie nga Steve Jobs

Ca thënie nga Steve Jobs

Ca thënie nga Steve Jobs

Besoj se termini më i çmueshëm, për vepra të mëdha, të cilin e posedojmë në ditët tona të jetës, është koha e lirë!

Unë nuk mendohem gjatë për kohën time të jetës, thjesht, ngritem herët nga krevati dhe filloj një ditë të re!

Mënyra e vetme që të përfundosh ndonjë punë të madhe, është, që ti ta duash atë punë, e nëse nuk e do, atëherë hulumto dhe zhbirohu tek ajo!

Në ca raste do të të godas jeta me gurëz. Por ti, mos e humbë fare vetëbesimin dhe guximin!

Shkëputa nga libri Urtësi Nga Stev eJobs

(Visited 125 times, 1 visits today)