Terça-feira, 16/7/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ca thënie madhështore mbi nënënCa thënie madhështore mbi nënën

Ca thënie madhështore mbi nënën

 • “Librin më të mirë që e kam lexuar në jetën time ka qenë Nëna!” (Abraham Lincoln)
 • “Nuk gjen në botë jastëk më të mirë se sa prehëri i nënës, e as trëndafil më të bukur se sa thellësirat e shpirtit të saj!” (Shekpsir)
 • “Nëna është ajo e cila e përkund djepin me të majtën e saj, kurse botën me të djathtën e saj!” (Napoleon)
 • “Sikur të ishte bota në njërën pëllëmbë të dorës time, kurse nëna në pëllëmbën tjetër të dorës, e unë.. do ta zgjedhja nënën!” (Jean Jacques Rousseau)
 • “E ardhmja e fëmijës, varet nga nëna!” (Napoleon)
 • “Nëna ime është ajo e cila më ka ndërtuar!” (Edison)
 • “Vërtetë e tërë bota është e vogël, kurse nëna, mbetet gjithnjë e madhe!” (Victor Hogo)
 • “Nëna është një kandil i shenjtë që m’i ndriçon netët e jetës, me modestin dhe stilin e saj të lehtë të një amërisë!” (Shejbi)
 • “Streha me më së shumti siguri kusht mund të jetë vallë?! Prehëri i nënës!” (Florian)
 • “Nuk qetësohem kurrë, vetëm kur ta kem vënduar kokën tek prehëri i nënës sime!” (Sokrati)
 • “Në botë ka diçka më të vlefshme se sa jeta bashkëshortore. Ajo diçka është nëna!” (Shafir)
 • “Dashuria ndaj nënës mbetet e përjetshme, pavarësisht çdo gjëje tjetër!” (Anonim)
 • “Zemra e nënës është shkolla e fëmijës!” (Henri)
 • “Gërrmo në zemrën e çdo gruaje se do të gjesh një nënë!” (Jules Michelet)
 • “Në prehërin e nënës, përgaditen burrat e vatanit!” (Joseph G. Demeter)
 • “Shtëpitë të cilat janë pa nëna të mira, s’janë tjetërgjë, vetëmse varre!” (Balzak)
 • “Mund të blesh, pothuaj çdo gjë, vetëm nënë Jo!” (Eva Danas)
 • “Puthjet e nënës sime, më bënë mua artist!” (Benjamin Veset)
 • “Fjalët më të mira që mund t’i thonë buzët ështënënë! (Xhebran)
(Visited 465 times, 1 visits today)
Top