Segunda-feira, 24/1/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

BUZËQESHU!!

BUZËQESHU!!

buzeqeshje

BUZËQESHU!!

Buzëqeshu: Kur ulesh me familjen tënde.. ka njerëz që shpresojnë të kenë familje!

Buzëqeshu: Kur shkon në punë.. plot nga njerëzit kërkojnë punë!

Buzëqeshu: Se je shëndoshë e mirë.. të sëmurit e japin pasurinë që të shërohen!

Buzëqeshu: Se je i gjallë dhe furnizohesh.. të vdekurit e shpresojnë jetën që të punojnë vepra të mira!

Buzëqeshu: Se ke Zot, që i lutesh dhe e adhuron atë… ka nga njerëzit që i bien në sexhde lopës!

Buzëqeshu: Se je ti.. ai je ti.. tjetri shpreson të jetë ti!

Buzëqeshu: Edhe atë vazhdimisht dhe falënderoje Allahun dhe përhape kulturën e të buzëqeshurit në rrethin tënd!

O Zoti im, Ty të takon falënderimi ashtu si e meriton Madhëria Jote dhe Sundimi Yt.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 111 times, 1 visits today)
Top