Terça-feira, 5/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

BUZËQESHU DHE MBËSHTETU NË ALLAHUN SE KY ËSHTË RISKU YT!

BUZËQESHU DHE MBËSHTETU NË ALLAHUN SE KY ËSHTË RISKU YT!

buzeqeshja

Të qeshurit është risk.

Shëndeti është risk.

Dashuria është risk.

Familja është risk.

Martesa e mirë është risk.

Fjala e mirë është risk.

Fëmija që respekton prindërit është risk.

Studimet e suksesshme janë risk.

Puna e rehatshme është risk.

Çdo nevojë në jetën tonë është risk.

Kjo e tëra vjen me lejen dhe urdhrin e Allahut Fuqiplotë.

Ai i shpërndan furnizimet, si të donë dhe kujt të donë dhe kur të donë.

Nuk ka dyshim se ti do ta marrish pjesën tënde të plotë të caktuar nga dynjaja në kohën e caktuar, as më herët e as më vonë.

Për këtë arsye, buzëqeshu dhe mbështetu në Allahun.

Dhe për në fund nuk të mbetet tjetër, përveç se ta marrish çelësin e furnizimeve.. istigfarin!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 181 times, 1 visits today)