Quinta-feira, 22/10/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Buzëqeshja zgjat një moment, por …

Buzëqeshja zgjat një moment, por …

buzeqeshja

– Buzëqeshja zgjat një moment, por tjerëve mund t’u mbetet si kujtim i bukur deri në fund të jetës, dhe përkujtim për ne për të mirë pas vdekjes sonë.

– Askush nuk mund të thotë se është aq i varfër saqë mos t’u ndajë tjerëve buzëqeshjen.
– Askush nuk mund të thotë se është aq i pasur saqë buzëqeshja nuk i nevojitet.
– Buzëqeshja është sadakë e cila nuk do ta varfërojë atë që e jep, por mund ta pasurojë atë që i jepet.
– Buzëqeshja është fjalë pa zë dhe shkronja, por te Allahu vlen si lëmoshë e dhënë.
– Buzëqeshja është sunnet i Pejgamberit salAllahu alejhi we selam dhe përveç shpërblimit për sadakanë e dhënë me buzëqeshje, kemi edhe shpërblimin për pasimin e sunnetit të Pejgamberit tonë të dashur salAllahu alejhi we selam.

(Visited 113 times, 1 visits today)
Top