Sábado, 22/1/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Buzëqeshja, është e çuditshme

Buzëqeshja, është e çuditshme

Buzëqeshja, është e çuditshme

Nëse ia ofron dikujt të dashur, i fal kënaqësi dhe rehati!
Nëse ia ofron “armikut”, do e bësh me turp!
Nëse ia ofron dikujt që nuk e njeh, është sadaka!

(Visited 337 times, 1 visits today)
Top