Sexta-feira, 17/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Buzeqeshja dhe heshtja

Buzeqeshja dhe heshtja

buzeqeshja dhe heshtja

Shejhu i nderuar Muhamed Sharavi, Allahu e mëshiroftë, thotë:

Përkujdesu që gojën tënde ta shfrytëzosh në dy gjëra të rëndësishme.

Ato janë: buzëqeshja dhe heshtja.

Buzëqeshjen, për t’i zgjidhur problemet.

Heshtjen, për t’i tejkaluar problemet.

(Visited 288 times, 1 visits today)
Top