Segunda-feira, 29/5/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Buzëqesh :)

Buzëqesh :)

buzeqesh

??? Buzëqesh  ???

? Buzëqesh  Kur të ulesh me familjen tënde … Ka shumë nga ata që dëshirojnë një familje …

? Buzëqesh  Kur të shkoni në punë .. Ka shumë prej tyre që janë ende duke kërkuar një punë …

? Buzëqesh  Sepse ti je i shëndetshëm dhe në mirëqenie të plotë … Ka shumë nga të sëmurët që dëshirojnë ta blejnë atë me çmimin më të shtejtë …

? Buzëqesh  Sepse ti je i gjallë dhe furnizohesh .. Kurse të vdekurit dëshirojnë që të kthehen sërish për të bërë vepra të mira …

? Buzëqesh  Sepse ti ke Një Zot të Cilit I lutesh dhe e adhuron … Ka shumë nga ata që I bëjn sexhde varrezave, idhujve të ndryshëm …

? Buzëqesh  Ngase Ti je Ti … Ai je Ti … Dhe të tjerët dëshirojnë të jenë Ti… !!

? Buzëqesh  Sepse të tjerët nuk kanë mundësine të buzëqeshin… Atyre semundja ua ka marrë këtë mundësi….

? Buzëqesh  Sepse buzëqeshja është sadaka, dhënie e lëmoshes…

Buzëqesh  ,Buzëqesh  , Buzëqesh 

Tags: