Quinta-feira, 28/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Buzëdridhur thotë një i varfër

Buzëdridhur thotë një i varfër

Buzëdridhur thotë një i varfër:

Qajmë gjatë tërë vitit dhe kur një herë qeshim, na fotografojnë dhe e përshkruajnë se “Lumturia ska nevojë për pasuri”!

O Zoti im! Nëse më jep pasuri, mos ma merr lumturinë. Nëse më jep forcë, mos ma merr mendjen. Nëse më jep sukses, mos ma merr thjeshtësinë. Nëse më jep thjeshtësi, mos ma merr dinjiteti .

(Visited 64 times, 1 visits today)
Top