Domingo, 25/9/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Bukuria

Bukuria

 

Bukuria nuk është fjalë…e as formë…e as lëvizje me elegancë. Në kontekstin e të gjitha këtyre, bukuri janë ndjenjat e vërteta e të sinqerta. Bukuria në marrëdhënie me njerëzoren dhe atë që ajo ka, është një marrëdhënie vetë e bukur ! Unë nuk mund t’a ndjej bukurinë e një femre që mashtron, sado e mahnitshme dhe e zgjuar qoftë ! Se ndjenjat e mia ndaj gënjeshtrës m’a bëjnë të bukurën për mua të duket shtresë dhjami !

Dr.Mustafa Mahmud

 

(Visited 706 times, 1 visits today)