Quinta-feira, 28/1/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Bukuria e gruas së Xhenetit. A e ke ditur?

Bukuria e gruas së Xhenetit. A e ke ditur?

I Dërguari i Allahut, Muhamedi alejhi selam ka thënë:
” Nëse një grua e Xhenetit do të shfaqej në këtë botë, ajo do ta ndriçonte me bukurinë e saj, gjithçka do të kishte aromë të mire prej saj dhe shalli i kokës së saj është më i mirë se bota dhe gjithçka që është në të.”

Buhariu

(Visited 164 times, 1 visits today)
Top