Sábado, 29/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

BUKURIA BURON NGA BRENDËSIA E SHPIRTIT

BUKURIA BURON NGA BRENDËSIA E SHPIRTIT

gruaja e bukur

BUKURIA BURON NGA BRENDËSIA E SHPIRTIT

Njerëzve të mirë nuk ju ndryshohen vetitë edhe nëse ju ndryshohen gjendjet. 

Bujari mbetet bujar edhe nëse varfërohet. 

Falësi mbetet falës edhe nëse i bëhet padrejtësi. 

Disa fytyra mbeten të bukura edhe kur qortohen.

E disa të tjera trishtuese edhe madje kur qeshen. 

Bukuria buron nga brendësia e shpirtrave dhe s’ka lidhje me pamjet e fytyrës. 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 57 times, 1 visits today)
Top