Quarta-feira’, 29/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Bukuri e fesë sonë

Bukuri e fesë sonë

Meka
Bukuri e fesë sonë është se e vetmja fe në botë që bashkon mes anës shpirtërore dhe asaj materiale.
Bukuri e fesë sonë është se e vetmja fe në botë që është i thjeshtë dhe i lehtë praktikimi saj.
Bukuri e fesë sonë është se e vetmja fe në botë që bashkohen në te mendja e shëndoshë e njeriut dhe dituria.
Bukuri e fesë sonë është se e vetmja fe në botë që shkenca dita ditës po i zbulon mirësitë e saja.
Bukuri e fesë sonë është se e vetmja fe në botë që ka ruajtur dhe ruan Librin e saj të shenjtë.
Bukuri e fesë sonë është se e vetmja fe në botë që i përshtatet gjitha kohrave dhe brezave.
Bukuri e fesë sonë është se e vetmja fe në botë që i ka hjek dallimet e njerëzve.
Bukuri e fesë sonë është se e vetmja fe në botë që nuk lejon ekstremizmin e as teprimin, por fton për anën mesatare.
Bukuri e fesë sonë është se e vetmja fe në botë që mund ti sjell rehati dhe paqë botës.
Bukuri e fesë sonë është se e vetmja fe në botë që e ka bë haram fshehjen e diturisë.

Hoxhe Sevdail Jakupi

(Visited 76 times, 1 visits today)