Quarta-feira’, 19/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Budallai, i çmenduri dhe i sëmuri mendor për dikë mund të jetë e njejta gjë, mirëpo …

Budallai, i çmenduri dhe i sëmuri mendor për dikë mund të jetë e njejta gjë, mirëpo …

Budallai, i çmenduri dhe i sëmuri mendor për dikë mund të jetë e njejta gjë, mirëpo ka shumë gjëra të dallueshme ndërmjet tyre, gjë që nuk i vë në të njejtin nivel.

~budallai është ai që ka mend por që nuk i përdor ato aty ku duhet dhe kur kërkohet!
~i çmenduri është ai i cili ka pasur mend por tashmë i ka ikur ajo!
~i sëmuri mendor është ai i cili mendjen nuk e ka stabile dhe e cila herë pas here i kalon në gjendje të pazakonta!

Ata të cilët janë që nga lindje me ngecje, mund të jenë të retarduar por jo nga këta tre kategori!

Yll Avdijaj

(Visited 104 times, 1 visits today)
Top