Sunday, 17/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Braktise pikëllimin dhe thuaj këtë lutjeBraktise pikëllimin dhe thuaj këtë lutje

Braktise pikëllimin dhe thuaj:

Ja Hajju ja Kajjumu bi rahmetike estegithu aslih li sheni kul-lehu ve la tekilni ila nefsi tarfete ajnin

(O i Gjallë përgjithmonë, O Mbikëqyrës i çdo gjëje, me mëshirën Tënde kërkoj ndihmë, ma përmirëso gjendjen time dhe mos më lër të mbështetem në veten time, as sa një përpëlitje e syrit).