Segunda-feira, 27/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Bota fsheh sekrete?!

Bota fsheh sekrete?!

images

Shihet një ndërtesë e madhe. Përpara saj, është një grumbull njerëzish. Ndërtesën e shohin të gjithë. Edhe ata që kanë shikimin e dobët. Por, çfarë ka pas ndërtesës, këtë lëre që nuk e shohin të dobëtit në shikim, po as ata që shohin kthjellët! Mmm, atëherë, kush na qenka ai që shikoka se ç’fshihet atje pas ndërtesës?!! Mos magjistari vallë?!! Jo, ai është vizionari! Analisti, thelluesi i detajeve, është ai që futet në skuta dhe eksploron lajme për botën. Sa të këtillë janë në mesin e atij grumbulli njerëzish para ndërtesës??!!! Po sa të këtillë ka në shtëpin tënde, në lagjen, qytetin dhe shtetin tënd! Bota, është e mbuluar me sekrete, asaj i duhen vetëm eksplorues! Bëhu ti eksplorues, nëse të është dhuruar arti i të menduarit!

 

Agron Islami

(Visited 165 times, 1 visits today)