Quarta-feira’, 26/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Boronica dhe dobite e saj

Boronica dhe dobite e saj

Boronica dhe dobite e saj

Boronica: përmirëson elasticitetin a arterieve dhe nuk lejon krijimin e pllakave arteriale; është demonstruar efektive në përmirësimin e shikimit natën dhe, në përgjithësi, në përmirësimin e shëndetit të syve.

Studime të fundit tregojnë se një nga tipet e boronicës përmirëson aftësitë motore(levizese) të organizmit dhe funksionet mendore.

(Visited 39 times, 1 visits today)
Top