Sábado, 29/1/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

BISEDË: Unë me Vetën time!

BISEDË: Unë me Vetën time!
  1. BISEDË: Unë me Vetën time!

 

A e ke provuar ndonjëherë që të flasësh me vetën tënde!? Shkruaje një të tillë; Ja kështu psh:

 

Unë: Si je moj vetja ime sot?

 

 

Vetja ime: mirë jam në përgjithësi, porse kamë një problem të vogel diçka që më shqetëson!

 

Unë: A mund të më tregosh për të!?

 

Vetja ime: ……..

 

Kështu me radhë, mundohu që t’i japësh përgjigjet që ti i mendon, si më të mira, më të drejta; apo thjesht ndonjë ide se si ta kaloj atë hall vetja jote.

 

Të flasësh me vetën nuk është budallallëk, por është një nivel shumë më i lartë dhe më i mirë sesa të flasësh për të tjerët!

 

Provoje edhe ti këtë, dhe do ta shohësh se do të jetë nje bisedë mjaftë e këndëshme.

 

Yll Avdijaj
(Visited 208 times, 1 visits today)
Top