Sábado, 29/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Biri i Ademit nuk mund të lëvizë në Ditën e Kijametit para se t’ju përgjigjet 4 (katër) pyetjeve

Biri i Ademit nuk mund të lëvizë në Ditën e Kijametit para se t’ju përgjigjet 4 (katër) pyetjeve

Transmetohet nga Muadh ibn Xhebeli se Pejgamberi [sal-lAll-llahu ‘alejhi ue sel-lem] ka thënë:
“Biri i Ademit nuk mund të lëvizë në Ditën e Kijametit para se t’ju përgjigjet 4 (katër) pyetjeve:
– Jetën e vet ku e kaloi;
– Rininë e vet ku e çoi;
– Pasurinë e vet si e fitoi dhe ku e harxhoi dhe
– Diturinë e vet ku e praktikoi”.

(Visited 383 times, 1 visits today)
Top