Quarta-feira’, 6/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Bimët mjekuese e largojnë dhimbjen

Bimët mjekuese e largojnë dhimbjen

xhenxhefil

Bimët mjekuese e largojnë dhimbjen

Në vend që tek çdo dhimbje, edhe tek ajo më e vogla, të pini tableta, mundohuni që shpëtimin ta gjeni në natyrë. Me mendër zbuteni dhimbjen në stomak, kundër vjelljes luftoni me xhenxhefil, ndërsa kundër ndezjeve përdorni ananas, sepse në të ka bromelin, një përbërje e cila qetëson proceset e ndezjes. Ilaçet kundër dhembjeve sot janë bërë ilaçet që përdoren më së shumti, dhe atë në tërë botën. Mjekët, tashmë disa vite, paralajmërojnë se përdorimi i këtyre ilaçeve, ul dhimbjet shumë shpejt, por, me përdorimin afatgjatë, mund të shkaktojë një varg problemesh shëndetësore, siç janë pagjumësia apo problemet me tretjen. Ne në këtë artikull, ju prezantojmë zgjidhje natyrale, të cilat mund të zbusin dhimbjet, pagjumësinë dhe simptomat e PMS-së.

(Visited 193 times, 1 visits today)