Domingo, 25/9/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

BIK: Agjërimi i Ramazanit fillon më 6 qershor 2016

BIK: Agjërimi i Ramazanit fillon më 6 qershor 2016

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës njofton besimtarët dhe gjithë opinionin e gjerë se Muaji i Madhëruar i Ramazanit fillon ditën e hënë më 06 qershor 2016.

Me rastin e fillimit të muajit të madhëruar të Ramazanit, Kryesia e BI-së, përgëzon besimtarët në Kosovë, diasporë e trojet tona duke u dëshiruar agjërim të lehtë, shtim të ibadetit dhe solidaritet me nevojtarët.

Me fat Muaji i madhëruar i Ramazanit, agjërim të lehtë dhe të pranuar!

(Visited 76 times, 1 visits today)