Sábado, 22/1/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Betoni i formuar prej hekurit dhe gureve

Betoni i formuar prej hekurit dhe gureve

Betoni i formuar prej hekurit dhe gureve

49. Ata thanë: “A pasi të bëhemi eshtra të kalbur, dhe e pluhur, a mos do të bëhemi krijesë e re e ringjallur?”
50. Thuaj: “Edhe nëse të jeni gurë a hekur!”
51. Ose ndonjë krijesë që ju duket e madhe!

Bashkimi i dy metaleve per te perfituar fortesine e nje metali tjeter.

18:96.
Më sillni copa të hekurit! E kur e nivelizoi ai me dy anët e kodrave, tha: “Ndizni!” e kur e bëri atë (hekurin) zjarr (si zjarr nga të ndezurit) tha: “Më sillni bakër të shkrirë t’ia hedhë atij!”

(Visited 46 times, 1 visits today)
Top