Terça-feira, 17/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Besimi dhe qetesia shpirterore

Besimi dhe qetesia shpirterore

Kurani i shenjte na sqaroi para se psikologet te zbulonin rendesine e besimit ne sigurimin e qetesise shpirterore, sepse:
1- Besimi i shton njeriut sigurine ne vetvete.

2- I jep fuqi te duroje veshtiresite e jetes.

3- Besimi i jep qetesi shpirterore dhe ndjenjen e lumturise.
Allahu i Madheruar thote:“Allahu e di shikimin e pervjedhur te syrit dhe ate qe fsheh zemra. Gafir: 19.

“Ne e kemi krijuar njeriun dhe, Ne e dime c’i peshperit atij shpirti i vet. Ne jemi me prane tij se damari i qafes se vet” Kaf: 16.

(Visited 112 times, 1 visits today)