Sexta-feira, 10/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Bëni rukje në Ramazan sepse

Bëni rukje në Ramazan sepse

Bëni rukje në Ramazan sepse:

-Janë të prangosur shejtanët,dhe me lejen e Allahut rukja do ti lodhë edhe më shumë.

– Me agjërim shtohet devotshmeria,dhe dihet që devotshmëria e njeriut e lodhë exhinin nëse e ka në trup.

-Ramazani eshte muaj i Kuranit.(lexojeni vet ose le të ju lexohet nga të tjerët)

– Në Ramazan shumë më efektive janë rukjet,këtë e dëshmon çdo rukjexhi dhe pacient.

 Hoxhë Hajrullah Aliu +383 45 676 264

(Visited 1,432 times, 1 visits today)
Top