Sábado, 1/10/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Bën llogari me vetveten para se të koha e Llogarisë

Bën llogari me vetveten para se të koha e Llogarisë

Vendimi dhe përcaktimi

Bën llogari me vetveten para se të koha e Llogarisë.


Njësoji veprat tua, para se me të njësuar. I Lartësuari thotë:
“O ju që besuat,frikësohuni Allahut dhe le të shikoj njeriu se çka ka bërë për nesër dhe kini frikë Allahun, e s’ka dyshim se Allahu është që e di në detaje atë që punoni!”(28)

Omer b.Hattab r.a ka thënë: “Llogaritni me veten para se t’ ju llogaritin. Peshohuni para se me t’ju peshojnë. Përgatituni për ditën ku do të ekspozoheni dhe kur nuk do të mund të fshihni asgjë”.

(Visited 108 times, 1 visits today)