Terça-feira, 2/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Bëhu shoku më i mirë i burrit

Bëhu shoku më i mirë i burrit
Bashkëshorti duhet të jetë shoku, që ti do të dëshiroje ta mbaje përgjatë gjithë jetës.

Bëhu shoku më i mirë i burrit. Kjo nënkupton ndarjen e interesave, përvojave, ëndrrave, dështimeve dhe mërzitjeve. Kjo mund të nënkuptojë kuptimin e dëshirave dhe jodëshirave të burrit dhe përpjekjen për ta kënaqur atë në çdo mënyrë të mundshme. Shoku më i mirë është gjithashtu dikush që është i sigurtë për t’i besuar dhe për t’u mbështetur në të. Bashkëshorti duhet të jetë shok që njeriu dëshiron ta mbajë gjatë gjithë jetës.

(Visited 80 times, 1 visits today)
Top