Terça-feira, 7/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

BËHU SHITËS I LUMTURISË

BËHU SHITËS I LUMTURISË

11400994_1597953633807902_196363163268034257_n

 

Buzëqeshja është lëmoshë.

 

Dhe interesimi yt për vëllain tënd është lëmoshë.

 

Fjala e mirë është lëmoshë.

 

Bërja e një vendi vëllait tënd në një tubim është lëmoshë.

 

Vizita e të sëmurit, varrimi i të vdekurit, vizatimi i buzëqeshjes në buzët e të tjerëve është lëmoshë.

 

Poashtu nxitja e tjetrit për shpikje dhe produktivitet është lëmoshë.

 

Fjala jote tjetrit që mundohet “e ke bërë për mrekulli” është lëmoshë.

 

Bërja e vetes tënde urë për të tjerët që të ngritën drejt suksesit është lëmoshë.

 

Pra, ti bëhu lëmoshë!!

 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 52 times, 1 visits today)
Top