Segunda-feira, 21/9/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

BËHU SHITËS I LUMTURISË

BËHU SHITËS I LUMTURISË

12119036_1643405655929366_8252902856256651087_n

Buzëqeshja është lëmoshë.

Dhe interesimi yt për vëllain tënd është lëmoshë.

Fjala e mirë është lëmoshë.

Bërja e një vendi vëllait tënd në një tubim është lëmoshë.

Vizita e të sëmurit, varrimi i të vdekurit, vizatimi i buzëqeshjes në buzët e të tjerëve është lëmoshë.

Poashtu nxitja e tjetrit për shpikje dhe produktivitet është lëmoshë.

Fjala jote tjetrit që mundohet “e ke bërë për mrekulli” është lëmoshë.

Bërja e vetes tënde urë për të tjerët që të ngritën drejt suksesit është lëmoshë.

Pra, ti bëhu lëmoshë!! 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 58 times, 1 visits today)
Top