Sexta-feira, 17/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Bëhu me Allahun

Bëhu me Allahun

Allah

BËHU ME ALLAHUN!

Gjatë jetës do ta kuptosh, se çdo njeri e ka rolin e vet me të cilin do të ballafaqohesh!!

Do të ketë nga ata që do të dojnë!!

Do të ketë nga ata që do të mësojnë!!

Do të ketë nga ata që do të përfitojnë nga ti!!

Do të ketë nga ata që do të shërbejnë!!

Do të ketë nga ata që do të urrejnë!!

Do të ketë nga ata që do të kenë zili!!

Do të ketë nga ata që do të bëhen mësim për ty!!

Mirëpo ti, bëhu me Allahun gjithmonë dhe mos u mërzit, se Ai do të jetë me ty!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 115 times, 1 visits today)
Tags:
Top