Terça-feira, 26/1/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Bazat e lumturisë

Bazat e lumturisë

lumturia
Bazat e lumturisë

– Mos urrej asnjë njeri, sado që të gabojë ndaj teje!
– Mos u brengos asnjëherë dhe vetëm shtoji duatë!
– Jeto në thjeshtësi, sado që të jesh i ngritur!
– Mendo për të mira, sado që sprovat janë të shumta!
– Buzëqesh (vazhdimisht), edhe atëherë kur zemra të pikon gjak!
Këto janë të bukurat e lumturisë shpirtërore.

Përktheu: Ulvi Fejzullahu

(Visited 52 times, 1 visits today)
Top