Quinta-feira, 15/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

“Bashkëshortja ime lindi foshnje të zezë”,ja cfarë shpjegimi shkencor i bëri Muhamedi alejhi selam

“Bashkëshortja ime lindi foshnje të zezë”,ja cfarë shpjegimi shkencor i bëri Muhamedi alejhi selam

Transmetohet nga Buhariu dhe Muslimi se një njeri erdhi tek i Dërguari i Allahut, lavdërimi dhe paqja e Allahut qoftë mbi të, dhe i tha: “O i Dërguar i Allahut! Bashkëshortja ime lindi foshnje të zezë.
Tha Pejgamberi, lavdërimi dhe paqja e Zotit qoftë mbi të: “A posedon deve? Tha:“Po”.
Tha Muhamedi, paqja e Zotit qoftë mbi të:“Çfarë ngjyre kanë ato?”
Tha: “Të kuqe.”
Tha Pejgamberi, paqja e Allahut qoftë mbi të:“A ke ngjyrë dheu (kafeje)”.
Tha: “Po, ka si kjo ngjyrë. E si mund të ndodhë kjo”, pyeti i Dërguari i Allahut? Burri i tha: “Ka mundësi ta ketë kapur ndonjë gjen.” I Dërguari i tha: “Me siguri edhe këtë e ka kapur ndonjë gjen”!

 

(Visited 454 times, 1 visits today)
Top